Κατηγορίες
motostuff.gr

Η εταιρεία μας "Motostuff" δραστηριοποιείται στο χώρο των "off road" μηχανοκίνητων οχημάτων (ATV, Side by Side, UTV και Snowmobile), αγροτικών μηχανημάτων και αξεσουάρ-ανταλλακτικών για τα οχήματα αυτά, από το 2011 .

Είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία. Αντιπροσωπεύει δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής και εμπορίας «off road” οχημάτων ,της εταιρείας "Αrcticat" και πρόσφατα και της εταιρείας "Polaris".

Όλα τα μοντέλα μας διαθέτουν εξαιρετικά προηγμένους κινητήρες, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Ασχολούμαστε με το λιανικό και το χονδρικό εμπόριο. Παράλληλα αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά περίπου 17 εταιρείες παραγωγής αξεσουάρ – ελαστικών και αγροτικού εξοπλισμού τα οποία διαθέτουμε μέσα από τις σελίδες www.arcticcat.gr , www.polarisorv.gr και www.motostuff.gr καθώς και από την έκθεση μας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να λύσει κάθε απορία και να κατευθύνει σωστά τον καταναλωτή προκειμένου να επιλέξει το όχημα που θα καλύπτει τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του.Μείνετε συντονισμένοι.

Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων