Κατηγορίες
Nέα
Η ARCTIC CAT στην Ελληνική αγορά

Το motostuff βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την αποκλειστική διάθεση των ATV και UTV της Αμερικάνικης εταιρείας Arctic Cat στην Ελληνική αγορά.

 

Η Arctic Cat είναι ένας από τους παλαιότερους αλλά και μεγαλύτερους κατασκευαστές ATV (γουρούνες) και UTV (buggy) παγκοσμίως. Ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στην βιομηχανία ειδικών οχημάτων.

 

To κύριο χαρακτηριστικό της μάρκας είναι το Πάθος και η Αποφασιστικότητα για την παραγωγή και εξέλιξη των ποιοτικότερων, δυνατότερων και πιο αξιόπιστων ATV και UTV στον πλανήτη.

 

Διαθέτει την πληρέστερη γκάμα ATV και UTV με συνολικά 27 διαφορετικά μοντέλα καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις της αγοράς..

 

Παρακαλούμε επισκεφθείτε το Motostuff.gr και arcticcat.gr (υπό κατασκευή) για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα μοντέλα, τις τιμές, τα διαθέσιμα αξεσουάρ και τα τεχνικά χαρακτηρίστηκα τους. Εναλλακτικά επισκεφθείτε το κατάστημα μας για να ενημερωθείτε από κοντά ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε ενημερωτικούς καταλόγους.

 

 

 

 

 

Videos
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων