Κατηγορίες
Όροι Χρήσης

Το www.motostuff.gr είναι ένα κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου, που εδρεύει στη Κερατέα Αττικής, Βασιλέως Αλεξάνδρου 7Α και εκπροσωπείται νόμιμα από την εταιρεία Motostuff.gr, με Α.Φ.Μ. 106533064 και Δ.Ο.Υ. Λαυρίου (τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος: 22990-69930). Οι κάτωθι όροι θα εφαρμόζονται για την αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα Motostuff.gr, το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.motostuff.gr.


Κάθε χρήστης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος δηλώνει ότι είναι ενήλικος και δικαιοπρακτικά ικανός. Θεωρείται δε ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, τους οποίους δηλώνει ότι κατανόησε πλήρως. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους, οφείλει να απόσχει από τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ελεύθερα τους παρόντες όρους οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Προϊόντα και Επιστροφές


Προϊόντα


Ο πελάτης ενημερώνεται για τα προϊόντα και τη διαθεσιμότητά τους μέσα από ανάλογες ενδείξεις της ιστοσελίδας. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνονται προϊόντα διαθέσιμα και προϊόντα μη διαθέσιμα. Επίσης οι διάφορες προσφορές προϊόντων, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα προϊόντα καλύπτονται από τη νόμιμη εγγύηση.

 

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος


Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν η παραγγελία εκτελείται εκ παραδρομής εσφαλμένα από την πλευρά του ηλεκτρονικού καταστήματος (διαφορετικό είδος από αυτό της παραγγελίας του πελάτη, διαφορετική ποσότητα από αυτή της παραγγελίας) και σε περίπτωση που το προϊόν που παραδίδεται έχει ουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής είτε να ζητήσει την επιστροφή του ή την αντικατάστασή του, κατόπιν συνεννόησης με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παραδόθηκαν στον πελάτη μαζί με όλα τα συνοδευτικά τους έγγραφα (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ.) καθώς και τη συσκευασία τους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους. Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας ή σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή σε εν γένει χειρότερη κατάσταση από την αρχική τους, το ηλεκτρονικό κατάστημα δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή ή  αντικατάσταση των προϊόντων και να παρακρατήσει το καταβληθέν τίμημα.

 

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη (αναιτιολόγητη υπαναχώρηση)


Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη μπορεί να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμεί πλέον την αγορά του προϊόντος (εκτός των παραπάνω περιπτώσεων που αφορούν επιστροφές προϊόντων με χρέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος). Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παραδόθηκαν στον πελάτη μαζί με όλα τα συνοδευτικά τους έγγραφα (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ.) καθώς και τη συσκευασία τους εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους είτε ιδιοχείρως από τον πελάτη στην έδρα της Motostuff.gr, είτε με αποστολή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα κατόπιν σχετικής συνεννόησης. Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας ή σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή σε εν γένει χειρότερη κατάσταση από την αρχική τους λόγω υπαιτιότητας του πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή τους και να παρακρατήσει το καταβληθέν τίμημα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας στο info@motostuff.gr για να σας αποστείλουμε την δήλωση υπαναχώρησης προϊόντων.

 

Τρόποι αποστολής & Χρέωσης


Διεκπεραίωση παραγγελιών


Η παραγγελία εκτελείται το αργότερο εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών μετά τη λήψη της από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Εξαιρείται η περίπτωση μη διαθεσιμότητας του είδους, οπότε και θα ενημερώνεται εγκαίρως ο πελάτης.

 

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου.

 

Πολιτική τιμών


Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα τιμές των προϊόντων είναι τελικές (συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν Φ.Π.Α.), ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής διαφέρουν ανάλογα με την απόσταση παράδοσης καθώς και το συνολικό βάρος και όγκο της παραγγελίας και όπως αυτά ορίζονται από την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία. Ο πελάτης δύναται να ενημερώνεται εκ των προτέρων για το ακριβές ποσό των εξόδων μεταφοράς κατόπιν σχετικής επικοινωνίας του με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών, οπότε και θα ενημερώνεται ο χρήστης της παρούσας ιστοσελίδας μέσω των σχετικών αναγραφών.

 

Επιβεβαίωση παραγγελίας


Κάθε παραγγελία επιβεβαιώνεται μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου.

 

Παραλαβή προϊόντων


Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου.

 

 

Τρόποι παράδοσης παραγγελίας:


Παράδοση με αποστολή


Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει στο ηλεκτρονικό κατάστημα κατά την παραγγελία του με τρόπο αποστολής που θα ορίζεται από αυτό και θα γνωστοποιείται στον πελάτη.

 

Παραλαβή από το κατάστημα


Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από την έδρα του, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης.

 

Τρόποι Πληρωμής

 

1. Στην περίπτωση που η παραγγελία εκτελείται μέσω μεταφορικής εταιρείας η πληρωμή θα πραγματοποιείται με αντικαταβολή του τιμήματος.

 

2. Στην περίπτωση που η παραγγελία εκτελείται με παραλαβή από την έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος η πληρωμή θα πραγματοποιείται μετρητοίς.

 

3. Στην περίπτωση που η παραγγελία εκτελείται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express.

 

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

 

  • Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.
  • Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης της επιχείρησης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce ή Alpha e-Pay (πρώην delta pay) της Alpha Bank.
  • Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.


 

Προσωπικά Δεδομένα


Κατά την επίσκεψή σας στην παρούσα ιστοσελίδα είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στον διαδικτυακό τόπο www.motostuff.gr τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν στην ενημέρωσή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την παρακολούθηση της ομαλής εξέλιξης της συναλλακτικής σχέσης και την προώθηση των σχετικών προϊόντων και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (εξαιρέσει δικαστηρίων και δημόσιων αρχών εφόσον τη διαβίβαση ή κοινοποίηση επιβάλλει νόμος ή δικαστική απόφαση). Αποδεχόμενοι τους παρόντες όρους, παρέχετε ρητά τη συναίνεσή σας στην επεξεργασία και ιδίως στην καταχώριση και αποθήκευση σε αρχείο από τους υπαλλήλους των αρμόδιων τμημάτων των προσωπικών σας δεδομένων και των στοιχείων που αφορούν στις συναλλαγές που πραγματοποιείτε.

 

Προς ενημέρωσή σας, έχετε δικαίωμα πρόσβασης στο τηρούμενο αρχείο, με δικαίωμα πληροφόρησης μόνο των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, κατά τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 και 13 του ν.2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει. Για πληροφόρησή σας σχετικά με αυτά τα θέματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, η οποία παρέχεται στον σύνδεσμο info@motostuff.gr.

 

Περιορισμός ευθύνης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν εγγυάται ότι τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας είναι κατάλληλα για συγκεκριμένη χρήση ούτε τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν από τη χρήση των προϊόντων αυτών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής, έχουν προκύψει ακούσια ή για ζητήματα πέραν της σφαίρας ευθύνης του, όπως διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας, ούτε για γεγονότα ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά τυχόν προκύψει στον τεχνικό εξοπλισμό ή στο λογισμικό του χρήστη λόγω της πρόσβασης στην παρούσα ιστοσελίδα.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ευθύνεται μόνο για δόλο ή βαρεία αμέλεια και έως το ποσό που καταβλήθηκε για την αγορά των προϊόντων και σε καμία περίπτωση τυχόν ευθύνη του δεν περιλαμβάνει την αποκατάσταση αποθετικών ή έμμεσων ζημιών.

 

Δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικώς των διακριτικών γνωρισμάτων, εμπορικής επωνυμίας, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, ονομάτων προϊόντων κ.λ.π. αποτελούν ιδιοκτησία της Motostuff.gr ή/και τρίτων μερών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο των σχετικών δικαιωμάτων. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Motostuff.gr. ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των σχετικών δικαιωμάτων.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία


Οι παρόντες όροι καθώς και οι μέσω της ιστοσελίδας πωλήσεις προϊόντων διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά ανακύψει στο πλαίσιο χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και πώλησης των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος θα επιλύεται εξωδικαστικά. Άλλως αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.

Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων