Κατηγορίες
Τιμόνι ATV Flexx

Τα τιμόνια Flexx απορροφούν τους κραδασμούς και τις δονήσεις που μεταφέρονται στο σώμα σας, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε ξεκούραστα για μεγαλύτερο διάστημα, με ταχύτερους ρυθμούς και μεγαλύτερο έλεγχο.

 

Με απλά λόγια, θα έχετε καλύτερα αγωνιστικά αποτελέσματα ή πιο διασκεδαστική και ξεκούραστη οδήγηση με καλύτερο έλεγχο του ATV σας.

 

Το συστήμα Flexx μειώνει δραστικά τους κραδασμούς και τα χτυπήματα που μεταφέρονται στον αναβάτη σε όλους τους τύπους εδάφους, δεν καταπονεί καρπούς και χέρια και προστατεύει από δυνατές προσγειώσεις μετά από άλματα.

 

 

Η τεχνολογία των Flexx έχει διαμορφωθεί, δοκιμαστεί και επανεξεταστεί  εκ νέου αρκετές φορές με στόχο τον καλύτερο έλεγχο του οχήματος με την λιγότερη δυνατή καταπόνηση πάντα κατά νου.

 

Το μοντέλο του 2012 είναι βελτιωμένο και χρειάζεται λιγότερη συντήρηση προσφέροντας παράλληλα ακόμη λιγότερους κραδασμούς στον αναβάτη.


Κατασκευάζεται αποκλειστικά από δύο διαφορετικά κράματα αλουμινίου σειράς 7000 και εφαρμόζει  την τελευταία τεχνολογία κατεργασίας CNC. Ανάμεσα στα αλουμινένια μέρη παρεμβάλλονται σύνδεσμοι από καουτσούκ που απορροφούν κραδασμούς και χτυπήματα.

 

Τα τιμόνια κατασκευάζονται με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και φροντίδα. Οι ακριβής αντοχές ελέγχονται πολλές φορές μέσω μιας υψηλά καταρτισμένης ομάδας  παραγωγής, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στοιχείο του τιμονιού της Flexx βγαίνει από την γραμμή παραγωγής με  απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής.

 

Κάθε συσκευασία τιμονιού Flexx περιλαμβάνει 4 σετ από συνδέσμους καουτσούκ καθώς και μαξιλαράκι στο χρώμα της αρεσκείας σας.

 

Τα τιμόνια Flexx απαιτούν καβαλέτα για Fat Bar και προσφέρονται σε διαφορετικούς συνδυασμούς κλίσεων και ύψους.

 

Σε περίπτωση που το ATV σας δεν είναι εφοδιασμένο με τιμόνι Fat Bar, θα χρειαστείτε και καβαλέτα.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξετε το κατάλληλο τιμόνι για το δικό σας ATV και οδηγικό στυλ.

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Τιμή:
€ 390,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων