Κατηγορίες
Arctic Cat 700 Diesel

Η Arctic Cat καινοτομεί και φέρνει στην αγορά ένα προηγμένο τεχνολογικά ATV σχεδιασμένο για σκληρή χρήση και εργασία στις ποιο ακραίες συνθήκες.

 

Κάθε ATV της Αμερικάνικης Arctic Cat χαρακτηρίζεται από την ποιότητα κατασκευής, τις δυνατότητες εκτός δρόμου, την τεχνολογική υπεροχή και την απαράμιλλη αξιοπιστία του ακόμη και στην πιο σκληρή χρήση.

 

Το 700 Diesel είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα πετρελαίου 686 κυβικών με πολύ χαμηλή κατανάλωση και υψηλή ροπή. Ο κινητήρας δίνει την δυνατότητα στο 700 Diesel να δουλεύει καθημερινά με μικρές απαιτήσεις συντήρησης ακόμη και σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλών ή υψηλών θερμοκρασιών. Έχει την δυνατότητα να λειτουργεί με 6 διαφορετικούς τύπους Πετρελαίου, DF1, DF2, DF-Arctic, JP5, JP8 και Biodiesel και αποτελεί ένα αξιόπτιστο εργαλείο στα χέρια του κάθε επαγγελματία ή χομπίστα. Η Αμερικανική εταιρεία έχει δοκιμάσει τον συγκεκριμένο κινητήρα σε θερμοκρασίες από -50 έως και 50 βαθμούς κελσίου σε συνθήκες φορτώματος και έλξης.

 

Το πετρελαιοκίνητο μοντέλο της Arctic Cat βασίζεται στην διθέσια πλατφόρμα της Αμερικάνικης εταιρείας με την κωδική ονομασία TRV.

 

Οι εκδόσεις TRV της Arctic Cat είναι ειδικά σχεδιασμένα διθέσια ATV και όχι απλώς επιμηκυμένα. Το πλαίσιο είναι 20 εκατοστά μακρύτερο και ειδικά σχεδιασμένο για διθέσια χρήση η για βαριά εργασία. Το κάθισμα του συνεπιβάτη αφαιρείται σε δευτερόλεπτα απελευθερώνοντας ένα τεράστιο χώρο ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τοποθέτηση μεγαλύτερης σχάρα, καλαθιού και πολλών άλλων αξεσουάρ για βαριά αγροτική ή άλλης εργασίας χρήση. To 3 σε ένα σύστημα ουσιαστικά μπορεί να μετατρέψει το ATV μέσα σε δευτερόλεπτα σε διθέσιο, μονοθέσιο με μεγάλο καλάθι και μονοθέσιο με μεγάλη σχάρα (πρέπει ο ιδιοκτήτης να έχει προμηθευτεί τα extras). Το TRV Diesel έρχεται εξοπλισμένο με την μεγάλη σχάρα της Arctic Cat για σκληρή εργασία αλλά μπορεί να τοποθετηθεί και το δεύτερο κάθισμα (πωλείται ξεχωριστά) των συγκεκριμένων εκδόσεων για συνεπιβάτη ή το καλάθι μεταφοράς με ανοιγόμενη πόρτα (πωλείται ξεχωριστά).

 

Κορυφαία αναριχητικότητα και εκτός δρόμου δυνατότητες με 28 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και το σύστημα On the Fly 2wd/4wd της Arctic Cat. Με το πάτημα ενός κουμπιού περνάτε από δικίνητο σε τετρακίνητο και με ακόμη ένα πάτημα κλειδώνει το εμπρός διαφορικό μεταφέροντας την ίδια δύναμη και στους 4 τροχούς, για τα πιο δύσκολα εμπόδια.

 

Η αυτόματη συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση Duramatic Transmission της Arctic Cat είναι ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα μετάδοσης σε ATV. Συνεχώς μεταβαλλόμενο σύστημα CVT  με αργό-γρήγορο και εγκέφαλο που μεταβάλει τα χαρακτηριστικά της μετάδοσης σύμφωνα με την ταχύτητα του ATV τις στροφές του κινητήρα και το άνοιγμα του γκαζιού. Το ειδικό φρένο κινητήρα επιτρέπει τις πιο δύσκολες καταβάσεις ακόμα και σε ακραίες κλίσεις.

 

Διαθέτει κορυφαία οδική συμπεριφορά χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και την συγκέντρωση των μαζών παρά την κορυφαία απόσταση από το έδαφος. Η ειδική σχεδίαση πλαισίου και πλαστικών τοποθετεί τον αναβάτη “μέσα” στο ATV και όχι “πάνω” σε αυτό, χαρακτηριστικό το οποίο σε συνδυασμό με την ποιοτική ανάρτηση επιτρέπει τον άνετο χειρισμό σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

 

Το αποκλειστικής σχεδίασης σύστημα εμπρός και πίσω σχάρας της Arctic Cat με την ονομασία της Speedrack επιτρέπει την γρήγορη τοποθέτηση και αφαίρεση γνήσιων αξεσουάρ Arctic Cat με το κούμπωμα απλώς ενός πύρου. Βαλίτσες, καλάθια μεταφοράς και πολλά ακόμη αξεσουάρ επιτρέπουν στον αναβάτη να στήσει το ATV του σύμφωνα με τις δικές του απαιτήσεις.

 

Ο εργάτης της Αμερικάνικης εταιρείας Warn έχει δυνατότητα έλξης 1360 κιλών βγάζοντας το ATV και τον αναβάτη από τις χειρότερες συνθήκες και τις πιο δυσάρεστες εκπλήξεις μέσα σε δευτερόλεπτα.

 

Κάθε Arctic Cat διαθέτει αποσπώμενο κοτσαδόρο με μπίλια ο οποίος όταν αφαιρεθεί, η υποδοχή 2 ιντσων μπορεί να δεχθεί εργαλεία για κάθε είδους χρήση .

 

Τα Arctic Cat είναι πραγματικά ATV Αμερικάνικης κατασκευής κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στα εργοστάσια της Arctic Cat στην Minnesota.

 

Διαθέσιμα χρώματα: Πράσινο.


Στην έκθεση μας και στην ιστοσελίδα www.arcticcat.gr θα βρείτε πληθώρα γνήσιων αξεσουάρ Arctic Cat, από βαλίτσες, εξατμίσεις, ελαστικά, ζάντες, φώτα κλπ, έως γεωργικό και εκχιονιστικό εξοπλισμό για το ATV σας έτσι ώστε να το προετοιμάσουμε για τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις.

 

Η εταιρεία Motostuff, το μεγαλύτερο κατάστημα εξειδικευμένο για ATV στην Ελλάδα, είναι ο αποκλειστικός διανομέας της Arctic Cat στην Ελληνική αγορά.

 

Κάθε ATV της Arctic Cat συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών και ΕΛΛΗΝΙΚΗ έγκριση τύπου με άδεια κυκλοφορίας για 2 άτομα.

 


Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται πινακίδα και τέλη κυκλοφορίας.

Δωρεάν παράδοση στον χώρο σας εντός Αττικής και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

 

Με το πρόγραμμα ARCTIC CAT EXPERIENCE η Arctic Cat σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια μοντέλα στον φυσικό τους χώρο, το βουνό, και να βιώσετε από πρώτο χέρι τις εκπληκτικές δυνατότητες των οχημάτων της Αμερικάνικης Εταιρίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για δοκιμή και να ενημερωθείτε για τις τρέχοντες προσφορές καθώς και για να σας αποστείλουμε δωρεάν κατάλογο με τα μοντέλα της Arctic Cat.

 

 

www.motostuff.gr

www.arcticcat.gr

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ


 

Διάμετρος & Διαδρομή (mm)

75 Χ 77,6

Σύστημα Βαλβίδων Εισαγωγής

I-Twin SOHC, τετράχρονη με 2 βαλβίδες

Κυβισμός (cc)

686

Βενζίνη/Πετρέλαιο

Πετρέλαιο

Ίπποι/KW

17,5 / 12,9

Ίπποι/KW (off Road)

20 / 12,9

Σύστημα Ψύξης

Υδρόψυκτος με ανεμιστήρα

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ


 

Συνολικό μήκος (cm/in.)

236,2 / 93

Συνολικό πλάτος (cm/in.)

120,7 / 47,5

Συνολικό ύψος (cm/in.)

121,9 / 48

Μεταξόνιο (cm/in.)

147,3 / 58

Μεταξόνιο (κοντό/μακρύ)

Μακρύ

Απόσταση από το έδαφος (cm/in.)

27,9 / 11

Απόβαρο

393,4 / 867,3

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ


 

Μετάδοση

Αυτόματο CVT

Επιλογή Μετάδοσης

L (low) / H (high) / N (νεκρά) / R (όπισθεν)

Σύστημα Κίνησης

2/4 WD+ ηλεκτρικό εμπρός διαφορικό μπλοκέ

Εμπρός φρένα

Υδραυλικά Δισκόφρενα

Πίσω φρένα

Υδραυλικά Δισκόφρενα

 

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


 

Εμπρός Ανάρτηση

Διπλά Ψαλίδια τύπου Α

Διαδρομή – Εμπρός (cm /in.)

25,4 / 10

Πίσω Ανάρτηση

Διπλά Ψαλίδια τύπου Α

Διαδρομή – Πίσω (cm /in.)

25,4 / 10

Αριθμός Θέσεων

2

 

ΟΡΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ/ ΡΥΜΟΥΛΚΥΣΗΣ


 

Εμπρός φόρτωση (kg/lbs)

45,4 / 100

Πίσω φόρτωση (kg/lbs)

90,8 / 200

Με φρένα (kg)

978

Χωρίς φρένα (kg)

489

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


 

Δυναμό (amps)

40

Ρεζερβουάρ (lt/gal)

20,1 / 5,3

Κοντέρ

Ψηφιακός

Χιλιομετρητής

Ψηφιακός

Εμπρός ελαστικά

25Χ8-12

Πίσω ελαστικά

25Χ10-12

Χαρακτηριστικά

Ρυθμιζόμενη  ανάρτηση

 

Εμπρός εργάτης ρυμούλκησης έως 3000lbs / 1360 kg

 

Πλήρη ανεξάρτητη ανάρτηση (ένα αμορτισέρ ανά τροχό)

 

Μεγάλη πίσω σκάρα μεταφοράς αντικειμένων

 

Πίσω κοτσαδόρος με μπαλάκι 50mm

 

Λειτουργία On-the-fly 2DW/4WD

 

Εμπρός διαφορικό μπλοκέ

 

Εμπρός και πίσω σκάρες μεταφοράς αντικειμένων

 

Ατσάλινες Ζάντες

 

Δυναμική πέδηση κινητήρα

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Τιμή:
€ 11.999,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Videos
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων