Κατηγορίες
Σύστημα Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Tιμονιού για Can Am Renegade ATV

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των μεγάλων 4x4 ATV είναι το βάρος του τιμονιού και η δυσκολία ελιγμών σε δύσκολα σημεία , μονοπάτια, λάσπες αλλά ακόμα και ασφάλτινους δρόμους.

 

Τα τελευταία μοντέλα από σχεδόν όλους τους σοβαρούς κατασκευαστές έχουν πλέον τιμόνια με ηλεκτρική υποβοήθηση καθιστώντας την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη.

 

Το πρόβλημα εμφανίζεται εντονότερο σε περίπτωση που επιθυμείτε να ή έχετε ήδη φαρδύνει το ATV σας με αποστάτες για μεγαλύτερη σταθερότητα.

 

Το Motostuff.gr σε συνεργασία με μεγάλους βελτιωτικούς οίκους, φέρνει την λύση σε αυτό το πρόβλημα με την νέα σειρά τιμονιών ηλεκτρικής υποβοήθησης για τα περισσότερα μεγάλα ATV.

 

Σχεδιασμένο για να κάνετε τη βόλτα σας ξεκούραστα και με ασφάλεια μειώνοντας την κούραση από το τιμόνι καθώς και τους κραδασμούς λειτουργώντας σταθεροποιητικά.  Η γρήγορη οδήγηση γίνεται ομαλότερη καθώς εξουδετερώνει το φαινόμενο Bump Steer και οι ελιγμοί χωρίς καμία προσπάθεια ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.

 

Είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα που ρυθμίζει την υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα του ATV σας για πλήρη ασφάλεια.Διαθέτει αδιαβροχοποιημένο σύστημα χωρίς να επηρεάζεται από νερά και λάσπες και όλα τα μέρη του μπορούν να πλυθούν με πιεστικό λόγο της ειδικής στεγανοποίησης που έχουν.

 

Με την χρήση του συστήματος μπορείτε πλέον να τοποθετήσετε οποιασδήποτε διάστασης ελαστικά αλλά και αποστάτες χωρίς να ανησυχείτε για το βάρος του τιμονιού.

 

Η χρήση σε στενά μονοπάτια , λάσπες, χιόνια αλλά και οπουδήποτε χρειάζεται ελάχιστη δύναμη στο τιμόνι.

 

Σε κάθε συσκευασία περιλαμβάνεται εγχειρίδιο τοποθέτησης. Η τοποθέτηση είναι εύκολη αλλά απαιτούνται βασικές μηχανικές και ηλεκτρολογικές γνώσεις καθώς και εργαλεία. Για την ένωση της καλωδίωσης δεν απαιτείται συγκόλληση ή παρέμβαση οπουδήποτε.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

 

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Τιμή:
€ 849,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων