Κατηγορίες
Μπροστινές Αναρτήσεις FOX PODIUM X για 4X4 ATV

Η ανάρτηση Podium X έχει εξελιχθεί με σκοπό την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του 4X4 ATV σας .

 

Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε το αμορτισέρ να μην τερματίζει σε οδήγηση υψηλής ταχύτητας και κρατάει το ATV σας σταθερό στις στροφές ( δεν γέρνει ) ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη άνεση και απορρόφηση κραδασμών – χτυπημάτων από τις εργοστασιακές αναρτήσεις .

 

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από  υψηλής ποιότητας αλουμίνιο 6061-Τ6 ,το τεράστιο 5/8’’ έμβολο είναι κατασκευασμένο από hard chrome και αναλόγως με το μοντέλο ATV  έχουν ενσωματωμένο ή μη ενσωματωμένο δοχείο λαδιού .

 

Σας δίνουν την δυνατότητα των εξής ρυθμίσεων :  1) προφόρτιση ελατηρίου 2 ) high and low speed compression  3 ) rebound  με μεγάλο εύρος ρύθμισης

 

Οι αναρτήσεις PODIUM X φέρνουν στα 4X4 ATV δυνατότητες ρύθμισης και τεχνολογία από τους αγώνες κρατώντας παράλληλα την άνεση που απαιτείται να έχει ένα τέτοιο όχημα και τις δυνατότητες σκληρής εργασίας .

 

Κάθε αμορτισέρ της εταιρείας FOX χρησιμοποιεί την τεχνολογία velocity sensitive damping control η οποία έχει αναπτυχθεί μέσα από τους αγώνες .

 

Με την συγκεκριμένη τεχνολογία η FOX μπορεί και ρυθμίζει την κάθε ανάρτηση έτσι ώστε να λειτουργεί τέλεια στις συνθήκες τις οποίες έχει ζητήσει ο κάθε αναβάτης με αποτέλεσμα την κορυφαία οδική συμπεριφορά και άνεση .

 

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες .

 

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Τιμή:
€ 1.399,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων