Κατηγορίες
Liquid Image Impact HD 720P Goggle Camera

Η σειρά Impact της Liquid Image είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη μάσκα Motocross μαζί με μια ενσωματωμένη κάμερα High Definition 720P.

 

Είναι εξοπλισμένη με φακό 136 μοιρών που εξασφαλίζει τη λήψη της δράσης στο οπτικό πεδίο του αναβάτη. Η κάμερα είναι 5.0 megapixels για τη λήψη φωτογραφιών και στο video mode βιντεοσκοπεί με ρυθμό 30 frames ανά δευτερόλεπτο με ήχο.

 

Η κάμερα δέχεται Micro SD/SDHC κάρτες μέχρι και 32 Gigabytes και είναι εξοπλισμένη με κάρτα 4GB και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου με διάρκεια 1,5 με 2 ώρες σε High Definition video mode. Με τη χρήση της κάρτας η κάμερα θα τραβήξει χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο από όλη τη δράση που μπορούν πολύ εύκολα να φορτώνονται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μέσω της κάρτας ή του καλωδίου USB που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία της κάμερας.

 

Η μάσκα δέχεται διάφορους φακούς για πολλές χρήσεις. Οι φακοί είναι από υλικό lexan που φημίζεται για την αντοχή του σε ακραίες καιρικές συνθήκες, χτυπήματα καθώς και την 100% προστασία του από την ακτινοβολία UV.

 

Οι φακοί είναι αντιθαμβωτικοί και έχουν επίστρωση ιριδίου για σωστό φωτισμό. Η μάσκα με αλλαγή φακών, προστατευτικό μύτης και strap μπορούν εύκολα να μετατραπούν για χρήση snowboard.

 

Διατίθεται σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

 

Ένα κορυφαίο προϊόν για τους λάτρεις της δράσης.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και επίδειξη του προϊόντος.

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Χρώμα:
Black, Red
Τιμή:
€ 280,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Videos
Summit 720P
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων