Κατηγορίες
Muc-Off Bike Cleaner 1L

MUC-Off βιοδιασπώμενο καθαριστικό για πολλές χρήσεις.

 

Η μοναδική MUC-Off Nano Tech φόρμουλα καθαρισμού κάνει τη ζωή εύκολη, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή την εποχή του χρόνου.

 

Το καθαριστικό MUC-Off Nano Tech έχει μια απίστευτα αποτελεσματική φόρμουλα καθαρισμού που περιέχει "Τεχνολογία Nano" η οποία φροντίζει όλα τα σημεία της μοτοσυκλέτας. Δεν περιέχει επιβλαβή οξέα, CFC ή διαλύτες, είναι μη τοξικό και πλήρως βιοδιασπώμενο. Είναι απολύτως ασφαλές για τα ανοδιωμένα προϊόντα, την βαφή, το χρώμιο, τα ανθρακονήματα, την ανάρτηση, τα ελαστικά, τα τακάκια και το πιο σημαντικό για τον ίδιο τον χρήστη!

 

Απομακρίνει την βρωμιά και το λάδι γρήγορα και με ασφάλεια αφήνοντας το δίκυκλο πεντακάθαρο. Κάντε τη ζωή σας εύκολη, δοκιμάστε MUC-Off Nano Tech καθαριστικό μετά από την επόμενη ‘‘βρώμικη’’ βόλτα σας.

 

Γιατί να προτιμήσουμε λοιπόν MUC-Off με Nano Tech; Στο παρελθόν, τα καθαριστικά δικύκλων περιείχαν «μικροκλίμακα» των υλικών δηλαδή περίπου 1/80th το μέγεθος μιας ανθρώπινης τρίχας. Το καθαριστικό MUC-Off Nano-Tech έχει διαμορφωθεί με "Nano Κλίμακα" υλικών τα οποία είναι περίπου 1/80000th από τη διάμετρο μιας ανθρώπινης τρίχας. Αυτή η δραματική μείωση της κλίμακας υλικών επιτρέπει στην MUC-Off φόρμουλα να διεισδύσει πολύ βαθύτερα στην βρωμιά και το λάδι και να τα διασπά σε ατομικό και μοριακό επίπεδο. Η βρωμιά στη συνέχεια απομακρύνεται εύκολα και με ασφάλεια με νερό, αφήνοντας πίσω ένα αντιδιαβρωτικο κάλυμμα για μελλοντική προστασία. Μία βαμμένη ή μία μεταλλική επιφάνεια μπορεί να φανεί λεία με γυμνό μάτι, αλλά κάτω από το μικροσκόπιο είναι γεμάτη από ατέλειες. Τα Νανο-σωματίδια είναι σε θέση να καλύψουν αυτές τις μικροσκοπικές περιοχές και να τις δεσμεύσουν σχηματίζοντας ένα ομαλό προστατευτικό στρώμα που καθιστά πιο δύσκολο την βρωμιά να προσχωρήσει στην επιφάνεια την επόμενη φορά που θα πάτε βόλτα.

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Τιμή:
€ 14,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων