Κατηγορίες
Πίσω Αναρτήση FOX PODIUM X για Sport ATV

Η πίσω ανάρτηση PODIUM X ενσωματώνει όλη την αγωνιστική τεχνογνωσία και εμπειρία της FOX RACING SHOCKS . Αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές πίσω αμορτισέρ για  αγωνιστική ή ερασιτεχνική χρήση . Έχει κορυφαία συμπεριφορά σε όλα τα τερέν απορροφόντας κραδασμούς και συγκρούσεις σε γρήγορη οδήγηση .

 

Το σώμα είναι κατασκευασμένο από  υψηλής ποιότητας αλουμίνιο 6061-Τ6 το οποίο βελτιώνει την λειτουργία της ανάρτησης σε  πολύωρη χρήση λόγω ταχύτατης ψύξης του και ταυτόχρονα μειώνει το βάρος της ανάρτησης .

 

Το τεράστιο 5/8’’ έμβολο είναι κατασκευασμένο από hard chrome και διαθέτει ειδική επίστρωση DLC η οποία μειώνει τις τριβές και βελτιώνει την λειτουργία της ανάρτησης . Αναλόγως με το μοντέλο ATV  έχουν ενσωματωμένο ή μη ενσωματωμένο δοχείο λαδιού .

 

Σας δίνουν την δυνατότητα των εξής ρυθμίσεων :  1) προφόρτιση ελατηρίου 2 ) high and low speed compression  3 ) rebound  με μεγάλο εύρος ρύθμισης

 

Κάθε αμορτισέρ της εταιρείας FOX χρησιμοποιεί την τεχνολογία velocity sensitive damping control η οποία έχει αναπτυχθεί μέσα από τους αγώνες

 

Με την συγκεκριμένη τεχνολογία η FOX μπορεί κ ρυθμίζει την κάθε ανάρτηση έτσι ώστε να λειτουργεί τέλεια στις συνθήκες τις οποίες έχει ζητήσει ο κάθε αναβάτης με αποτέλεσμα την κορυφαία οδική συμπεριφορά και άνεση . Έχει κορυφαία συμπεριφορά σε όλα τα terrain απορροφώντας κραδασμούς και συγκρούσεις σε γρήγορη οδήγηση .

 

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες .

 

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Τιμή:
€ 1.300,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων