Κατηγορίες
Muc-Off Bike Spray 500ml

Σπρέι συντήρησης, λίπανσης και διασποράς νερούς.

 

Απίστευτος μηχανισμός  διασποράς νερού. Περιέχει PTFE για την αποφυγή προσκόλλησης βρωμιάς. Αφήνει μία αστραφτερή μη κολλώδες  μεμβράνη. Προστατεύει , διατηρεί και φρεσκάρει(ανανεώνει). Μειώνει τον μελλοντικό χρόνο συντήρησης  και βοηθάει στην μείωση της τριβής και της φθοράς.

 

Προστατέψτε ,διατηρήστε  και φρεσκάρετε το δίκυκλο σας με το  MUC-Off Spray υψηλής απόδοσης διασποράς νερού.  Το MUC-Off Spray Bike έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι έτσι είναι  ιδανικό για μετά την πλύση λόγω της αντιδιάβρωτικής του δράσης. Διώχνει  την υγρασία και αφήνει ένα αστραφτερό μη κολλώδες προστατευτικό στρώμα πάνω στο πλαίσιο, την αλυσίδα, τα μεταλλικά μέρη, τα πλαστικά, το καουτσούκ και την βαφή.

 

Γιατί το MUC-Off  Spray Bike ;


Επειδή περιέχει P.T.F.E!

 

Αυτό το θαυμάσιο συστατικό δημιουργεί σε μοριακό επίπεδο τον σχηματισμό μιας προστατευτικής μεμβράνης λίπανσης σε όλα τα μέρη. Στην πραγματικότητα, τα μόρια που βρίσκονται σε PTFE είναι ανάμεσα στα πιο γνωστά του ανθρώπου, γι 'αυτό η επιφάνεια είναι τόσο ολισθηρή.

 

ΓΕΓΟΝΟΣ: το PTFE είναι τόσο ολισθηρό, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να κολλήσει  ή να απορροφηθεί από αυτό. Είναι η μοναδική ουσία στον κόσμο, που ούτε  βδέλα δεν μπορεί να κολλήσει!


Επίσης, έχει εξαιρετικές διεισδυτικές ιδιότητες που  συμβάλουν στην  βαθιά εισχώρηση σε στενούς χώρους που μπορεί να κρατούν υγρασία, καθώς και τα φρακαρισμένα εξαρτήματα.

 

Ο συνδυασμός όλων αυτών εμποδίζει την πρόσφυση βρωμιάς κατά το πλύσιμο, μειώνει τον  χρόνου συντήρησης και συμβάλλει στη μείωση της τριβής και της φθοράς.

Ποσότητα :
Πρόσθεσε στο καλάθι
Μέγεθος:
Μέγεθος
Τιμή:
€ 12,00
(Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%)
Mailing List
Όροι Χρήσης
Δημοφιλέστερα
Follow Us
Κύριες Κατηγορίες
Πληροφορίες
PhotoGallery
Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Λ.Αθηνών-Σουνίου,Πέτα Κερατέας

"Motostuff"
T.K. 19001
Tel: 2299069930

Fax: 2299069930

Mob: 6986387137
Email: info@motostuff.gr

© 2011 MotoStuff.gr, all rights reserved - Web Design by
Κατασκευή Ιστοσελίδων